Keitä me olemme?

Keitä me olemme? Katri Löwenfelt ja Nils-Erik Frejborg perustivat Konditoria Corintin vuonna 1971. He jatkoivat vaalia omalla tavallaan Aleksanterinkadun Hilda Segermanin leivonnaisen perinteitä yhtiö Vuonna 1982 tulipalo tuhosi Corinti-bulevardin leipomon kokonaan ja yritys muutti uusiin tiloihin Gislominkadulle. Vuonna 1994 Corintin uudeksi omistajaksi tuli José Fuentes.


Vuonna 1996 Corint laajensi toimintaansa ja osti markkinoille kahvikärryn. Corint osti palvellakseen asiakkaitaan paremmin ympäri vuoden tammikuussa 1997 uusi kahviauto, jossa istuimet sisällä 20 hengelle. Kahvilakärry ei ole tällä hetkellä käytössä.


Corint avasi Café Latinon Loviisan viihtyisään keskustaan ??25.8.2003 Loviisan päivän kunniaksi. Hesburger osti tämän kahvilan vuonna 2012.


Vuonna 1996 Corint laajensi toimintaansa ja osti markkinoille kahvikärryn. Corint osti palvellakseen asiakkaitaan paremmin ympäri vuoden tammikuussa 1997 uusi kahviauto, jossa istuimet sisällä 20 hengelle. Kahvilan kärry ei ole tällä hetkellä käytössä.

Tällä hetkellä Corint on Loviisan suurin leipomo ja käyttää muun muassa vanhan LOA-leipomon reseptejä. Siksi leipälajikkeet ovat melko laajat. Corintilla on myös omat reseptinsä, kuten Florida-sämpylät, kuuluisat Berliinin pullat, käsintehdyt lihapiirakkaat, perunasämpylät, toscalleivät, Raija-, Elsa- ja Svinhufvud-kakut.

//